Du har valt att göra en standardregistrering och kommer efter att betalningen är registrerad att kunna börja intresseanmäla dig. Din kötid kommer att starta från det datum din inbetalning registerats hos Bostad Luleå.
Söker du tillsammans med någon annan kan du ange den personen som medsökande.
Observera att registreringen är personlig och att medsökande inte kan tillgodoräkna sig någon kötid.
Personuppgifter
Bostadsinformation
För ditt nuvarande boende
Genom att godkänna överföringen kommer kontraktstiden i din nuvarande lägenhet (s.k boendetid) att överföras från hyresvärden. Boendetid kan bara hämtas om du som är sökande har ett förstahandskontrakt, alltså om du själv står på kontaktet. Din medsökandes boendetid kan aldrig överföras till ditt konto hos oss. Boendetiden kan sedan användas om du söker en lägenhet som din hyresvärd i första hand vill förmedla till dem som redan bor hos hyresvärden.
Antal boende

Ange antal boende inklusive dig själv som ska bo i lägenheten du söker.

Personer över 18 år
Personer under 18 år
Inkomstuppgifter
/mån
I ovanstående ruta anger du summan av din nettoinkomst(efter skatt) pension samt dina ev. bidrag per månad.
Om inkomsten inte räcker

Om din inkomst inte helt når upp till hyresvärdens krav så kan du få möjlighet att söka lägenheter ändå om du kan visa att du kan lämna säkerhet eller om du kan visa att du har kapital. Kryssa i så fall i någon av nedanstående rutor. I kravtexten på varje ledig lägenhet ser du om hyresvärden ger dessa möjligheter och i så fall med vilka krav och villkor.

Jag har möjlighet att ordna borgensman. Jag är medveten om att min borgensman måste presenteras för hyresvärden senast i samband med kontaktsskrivning, och att borgensmannen måste uppfylla kraven och godkännas av hyresvärden.
Jag har möjlighet att visa att jag har kapital motsvarande minst tre årshyror. Jag är medveten om att mitt innehav måste styrkas för hyresvärden senast i samband med kontraktsskrivningen och att hyresvärden måste godkänna innehavet.
Jag har möjlighet att lämna minst tre månadshyror i deposition. Jag är medveten om att depositionen måste lämnas till hyresvärden senast i samband med kontraktsskrivningen.
Studieuppgifter