Producentvägen 1 A 059 0029, Luleå

Luleå, Bergnäset

1 personer har hittills anmält sitt intresse

Beskrivning

Ritningen är en typritning och vissa avvikelser kan förekomma.

Fullstora trerumslägenheter

Trerumslägenheterna har en traditionell planlösning med separat vardagsrum och med en ljus och rymlig matplats i direkt anslutning till det praktiska parallellköket. Inga väggar finns som stänger av mellan de gemensamma, sociala ytorna vilket ger en ökad känsla av rymd och frihet. Dessa lägenheter har två separata sovrum, ett större och ett mindre, som är avskilda från varandra för ostörd nattsömn.

Ett trygghetsboende är ett vanligt hyreshus, med vanliga lägenheter, för dig sig har fyllt 65 år. Här kan du bo så länge du vill och kan. Det är inget vård- eller serviceboende även om det i viss utsträckning är anpassat efter äldres fysiska och sociala behov. Du bor i din egen lägenhet och sköter själv ditt hushåll och dina dagliga aktiviteter. Boendeformen ger goda möjligheter till social gemenskap och samvaro, exempelvis i samvarolokalerna. En trivselvärd är knuten till boendet och tillsammans med de boende planeras och genomförs gemensamma aktiviteter. Om vårdinsatser av olika slag behövs är det kommunens hemtjänst som står för detta, precis som vanligt.

Bergnäsets trygghetsboende ligger på Producentvägen 1A och 1B, intill mejeriet, Bergnäsets hälsocentral, tandläkare och apotek, en livsmedelsbutik, den lokala pizzerian och busshållplatsen - och bara ca 2 km från Luleås centrum. Samtidigt har de nybyggda husen ett idylliskt, naturnära läge vid foten av en bergssluttning täckt av tallskog.

Lediga parkeringsplatser presenteras på: https://www.lulebo.se/ledigt/parkeringsplats, frågor besvaras av Lulebos Kundcenter, tel. 0920-23 67 00.

Kopiera länken och klistra in den i din webbläsare för att komma till lägenhetsväljaren: https://bricks.wec360.se/blocks/embed/bergnaset-trygghetsboende/

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 65 år
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • Försäkringskassa
Lägenheten ska erbjudas till den sökande med längst kötid som söker lägenhet för eget permanent/varaktigt boende. Den sökande får inte söka lägenhet åt annan person.

Sökande som fyllt 65 år kan göra intresseanmälningar.

Som inkomst räknas: Anställning/eget företag, pension, pension och anställning/eget företag samt försäkringskassan.

Anmärkningskontroll tas på samtliga personer som erbjuds visning, även på medsökande. Kreditupplysning tas på den/de personer som erbjuds teckna avtal.

Hyresvärden godkänner inga betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna.

Du ska vara skötsam och skött dina åtaganden i nuvarande boende. Du får inte ha hyresskulder, andra skulder eller upprepade störningar till Lulebo eller till annan hyresvärd.

I och med att du sökt lägenheten ger du Lulebo tillgång till att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd.

Sökande, medsökande eller ombud bör ha varit på visning av den aktuella lägenheten. För sökande som valt att inte medverka vid visning gäller att lägenheten accepteras i dess befintliga skick.

Det är inte tillåtet att skriva in barn/barnbarn som medsökande på avtalet.

Lägenheter belägna på bottenvåning eller i hus med hiss kan bli föremål till personer med beviljad medicinsk förtur.

Du måste vara på Bostad Luleå och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå registreringen.