Geogränd 7, Lgh 1113, Luleå

Luleå, Porsön

1 personer har hittills anmält sitt intresse

Beskrivning

Ritningen är en typritning och vissa avvikelser kan förekomma.


I bifogad länk kan du se hur lägenheten ser ut:

https://www.facebook.com/watch/?v=1072150119816550


Bostadshuset Polstjärnan får en central placering inne på campus, i direkt anslutning till Regnbågsallén och med närhet till LTU:s verksamheter samt kommunikationer och service.
Aulis erbjuder 199 nya möblerade studentlägenheter som kommer att bestå av 132 ettor om drygt 25 kvadratmeter och 67 dubbletter på 41-44 kvadratmeter.

Du har gångavstånd till Porsöns centrum som erbjuder matvaruaffär, restauranger, frisör, hälsocentral, folktandvård och goda bussförbindelser in till Luleå Centrum som ligger ca 5 km bort. Närheten till Luleå Tekniska Universitet gör att området är populärt bland studenter och forskare som ofta väljer att bosätta sig här.
På Porsön hittar du även företagsparken Aurorum och det omtyckta Teknikens hus, Sveriges nordligaste science center som erbjuder utställningar och aktiviteter.

Årshyran för studentbostäderna är fördelad på 10 månader, vilket innebär att du betalar månadshyra under perioden augusti till maj. Även om du inte har möjlighet att utnyttja de betalningsfria månaderna (juni-juli) så har du inte rätt till ersättning för dessa. Valmöjlighet finns att fördela årshyran på 12 månader.

I månadshyran ingår fiberanslutning, värme, vatten.

För studentlägenheten erbjuder vi ingen visning, men utformningen framgår av planritningen.

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1
Godkända utbildningar
  • Högskola/universitet
  • YH- eller KY-Utbildning
• Ålderskrav: Min 18 år

Godkända utbildningar

• Högskola/universitet
• YH- eller KY-Utbildning

Bostaden ska erbjudas till den sökande med längst kötid som söker bostad för eget permanent/varaktigt boende. Den sökande får inte söka bostad åt annan person.

För att teckna hyresavtal hos Aulis ska du vara 18 år och ha en gällande hemförsäkring.

Du ska bedriva studier vid Luleå tekniska universitet, socionomprogrammet eller läkarlinjen vid Umeå universitet eller studier vid Flygtekniskt centrum i Luleå. Andra tillhörande LTU studier kan godkännas med intyg från LTU.

Som godkänt intyg räknas: antagningsbesked innan studiestart, registreringsintyg, anställningsbevis för doktorand eller forskarstudier samt intyg på YK och KY-utbildningar tillhörande LTU. Intyg ska visa att studier bedrivs på minst halvfart (15 poäng/termin). Begränsningar på antal omregistreringar vid ett program är satt till fyra stycken.

Internationella studenters studier garanteras med hjälp av intyg från LTU eller genom ovanstående godkända intyg.

Distanskurser vid LTU godkänns ej.

Du ska vara skötsam och skött dina åtaganden i nuvarande boende.

I och med att du sökt bostaden ger du Aulis tillgång till att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd.


Bostad belägen på bottenvåning eller i hus med hiss kan bli föremål till personer med beviljad medicinsk förtur.

Du måste vara på Bostad Luleå och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå registreringen.