Kompanivägen 31, 058 0103, Luleå

Luleå, Lulsundsberget

2 personer har hittills anmält sitt intresse

Beskrivning

Ritningen är en typritning och vissa avvikelser kan förekomma.

Punkthusen på Lulsundsberget utgör en väsentlig del av Luleås skyline. De erbjuder en fantastisk boendemiljö med utsikt över staden och dess omgivningar.

Lulsundsberget ligger 1 kilometer nordost om Luleå centrum och mellan några av Luleås äldre och nyare stadsdelar. Kulturbyn Kronan finns på bekvämt gångavstånd.

För den friluftsintresserade erbjuds generösa friluftsområden i absolut närhet. Runt hörnet finns Ormbergets friluftsområde med ett brett utbud av natursköna motionsslingor för löpning och skogspromenader, och vintertid skidspår som tar dig till och från bostaden.

Frågor om lediga parkeringsplatser och förråd besvaras av Lulebos Kundcenter, tel. 0920-23 67 00 eller se vad som finns ledigt och gör en intresseanmälan på http://lulebo.se/ledigt-just-nu

HLU (Hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll) gör det möjligt för hyresgästen att ansöka om inre lägenhetsunderhåll för kategorierna tapeter, golv och övrigt. Läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida http://lulebo.se/artikel/hlu

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 15 år
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • A-kassa
  • Försäkringskassa
  • Försörjningsstöd
  • Studiemedel
  • Annan
Lägenheten ska erbjudas till den sökande med längst kötid som söker lägenhet för eget permanent/varaktigt boende. Den sökande får inte söka lägenhet åt annan person.

För att teckna hyresavtal hos Lulebo ska du vara 18 år och ha en gällande hemförsäkring. Är du under 18 år tecknas avtalet av en målsman.

Du ska kunna styrka din inkomst för 6 månader framåt.
Som inkomst räknas: Anställning/eget företag och pension. Aktivitetsstöd och a-kassa (minst 150 ersättningsdagar kvarstår). Beviljat försörjningsstöd (intyg från Socialförvaltningen i Luleå). Studiebidrag/CSN, sjukpenning/ sjukersättning samt etableringsersättning. Samtliga inkomster ska styrkas med intyg.

Vid eget företag ska aktuellt registreringsbevis (F-skattsedel) om företaget kunna uppvisas.

Anmärkningskontroll tas på samtliga personer som erbjuds visning, även på medsökande. Kreditupplysning tas på den/de personer som erbjuds teckna avtal.

Hyresvärden godkänner inga betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna.

Du ska vara skötsam och skött dina åtaganden i nuvarande boende. Du får inte ha hyresskulder, andra skulder eller upprepade störningar till Lulebo eller till annan hyresvärd.

I och med att du sökt lägenheten ger du Lulebo tillgång till att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd.

Sökande, medsökande eller ombud bör ha varit på visning av den aktuella lägenheten. För sökande som valt att inte medverka vid visning gäller att lägenheten accepteras i dess befintliga skick.

Det är inte tillåtet att skriva in barn/barnbarn, syskon eller föräldrar som medsökande på avtalet.

Lägenheter belägna på bottenvåning, eller i hus med hiss, kan bli föremål till personer med beviljad medicinsk förtur.

Du måste vara på Bostad Luleå och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå registreringen.